ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ

Τι είναι

Η φωτοανάπλαση είναι μια νέα επαναστατική θεραπεία που βελτιώνει θεαματικά την εμφάνιση του δέρματος, με τη χρήση έντονου παλμικού φωτός.

Είναι η τελευταία λέξη της σύγχρονης δερματολογίας, επιτρέποντας στους ασθενείς να μετατρέψουν το γεμάτο κηλίδες ή και ρυτίδες δέρμα σε μια λαμπερή επιδερμίδα. Εάν πάσχετε από οποιαδήποτε από τα παραπάνω προβλήματα, η θεραπεία φωτοανάπλασης μπορεί να είναι η πιο κατάλληλη δερματολογική προσέγγιση για εσάς.

Διάρκεια θεραπείας

Η φωτοανάπλαση είναι μια διαδικασία που διαρκεί περίπου 30 λεπτά όπου έντονες ακτίνες φωτός χρησιμοποιούνται για να εισχωρήσουν βαθιά στο δέρμα με σκοπό να ενεργοποιηθούν οι αναπλαστικοί παράγοντες της επιδερμίδας.

Τι πετυχαίνουμε

Η φωτοανάπλαση προκαλεί τη συστολή του κολλαγόνου και των αιμοφόρων αγγείων στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, μειώνοντας την ερυθρότητα και τις γραμμές της ηλικίας. Η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει ελάχιστη ταλαιπωρία για τον ασθενή, ενώ η ερυθρότητα και το οίδημα που προκύπτουν μερικές φορές μετά τη θεραπεία εξαφανίζονται πολύ σύντομα. Τα οφέλη από τις συνεδρίες φωτοανάπλασης εμφανίζονται σταδιακά κατά τις επόμενες εβδομάδες μετά τη θεραπεία.

Είναι ιδανική θεραπεία για:

  • Φωτογήρανση (καταστροφή του δέρματος από τον ήλιο)
  • Δυσχρωμίες αλλοιώσεις όπως καφέ κηλίδες, μέλασμα μετά από εγκυμοσύνη κ.τ.λ.
  • Τραχύ δέρμα με μεγάλους πόρους
  • Δέρμα προσώπου που είναι ήδη καθαρό και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, μπορεί να γίνει πιο σφριγηλό, πιο φωτεινό, πιο νεανικό.

Για τη θεραπεία της Φωτοανάπλασης

  • Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας
  • Η θεραπεία είναι σύντομη και άριστα ανεκτή

Αντιμετωπίζονται στην κλινική μας με Laser Vbeam.

Κλείστε Ραντεβού

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας ηλεκτρονικά.

Σεπτέμβριος 2021
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123