Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική με τεχνολογία PLASMA: 100€

Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική με τεχνολογία PLASMA: 100€

Η αναίμακτη μέθοδος βλεφαροπλαστικής
χωρίς χειρουργείο 

 

Νέα τιμή! Στα 100€
από την αρχική των 150€ ανά συνεδρία

 

Με το πέρας του χρόνου, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και η βαρύτητα τραβά προς τα κάτω τα βλέφαρα, με αποτέλεσμα να “κρεμάνε”. Μικρές σακούλες λίπους εμφανίζονται, κάνοντας τα μάτια να φαίνονται κουρασμένα και πρησμένα. Η περίσσεια δέρματος του άνω βλεφάρου κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο γερασμένο, αφού η ηλικία φαίνεται κυρίως από το βλέμμα. Παράλληλα, το δέρμα στο κάτω βλέφαρο μπορεί να χαλαρώσει και να αναπτύξει ρυτίδες, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται πρησμένο λόγω της διόγκωσης από τις σακούλες λίπους. Η βλεφαροπλαστική μπορεί να βοηθήσει να μειώσει τις ρυτίδες και το πρήξιμο.

 

Η μη χειρουργική βλεφαροπλαστική μπορεί να επαναφέρει τη νεότητα στην περιοχή γύρω από τα μάτια χωρίς τα επακόλουθα μίας επέμβασης.

 

Η μη επεμβατική βλεφαροπλαστική, όπως εξάλλου και από το όνομά της, δεν χρησιμοποιεί νυστέρι για την αφαίρεση της περίσσειας του δέρματος, αλλά ούτε ράμματα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους που έχουν πρόβλημα ανεξαρτήτου ηλικίας.  Δεν γίνεται τομή, ούτε αφαίρεση του επιπλέον δέρματος και του λίπους, ούτε τροποποίηση των μυών των βλεφάρων. Είναι φοβερά διαδεδομένη στις μέρες μας, γιατί προσφέρει αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία, χωρίς την ανάγκη χειρουργείου. Πραγματοποιείται με μία συσκευή που χρησιμοποιεί την τέταρτη κατάσταση της ύλης, το πλάσμα. Χωρίς ενέσιμη τυπική αναισθησία πραγματοποιούνται πολλαπλά μικροσπότ, σε συγκεκριμένη απόσταση το ένα από το άλλο, αφαιρώντας την περίσσεια δέρματος και ενεργοποιώντας την άμεση σύσφιξή του. Με κάθε μικροσπότ δημιουργείται αυτόματη εξαίρεση των κερατινοκυττάρων της επιδερμίδας, χωρίς αιμορραγίες και χωρίς να επηρεάζεται ο υποκείμενος και οι παρακείμενοι ιστοί. Ταυτόχρονα, προκαλείται συρρίκνωση των ελαστικών ινών, καθώς και αύξηση του πάχους του ιστού επιτυγχάνοντας ένα αναίμακτο εφέ lifting.

 

Η διαδικασία εφαρμόζεται σε πτυχές βλεφάρων και περιοφθαλμικές ρυτίδες, ανάλογα με τις ανάγκες και το πρόβλημα. Ο ασθενής, μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, μπορεί να δει άμεσα το αποτέλεσμα. 

 

 

 

*Ενημεώστε τον ιατρό για τυχόν προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζετε πριν από κάθε κοσμητική θεραπεία.
*Ο χρόνος και η ποιότητα των αποτελεσμάτων κάθε θεραπείας διαφέρουν σε κάθε άτομο.