Δωρεάν Ανάλυση Δέρματος Προσώπου

Δωρεάν Ανάλυση Δέρματος Προσώπου

 

Το πρόσωπό σας στο μικροσκόπιο!

 

Μία εντελώς δωρεάν παροχή του Δεματολογικού μας Κέντρου για να μάθετε με ακρίβεια την κατάσταση, τις ανάγκες, τις ιδιαιτερότητες και τους κινδύνους του δικού σας προσώπου. Κλείστε σήμερα μαζί μας μία Δερμοανάλυση, ώστε να ενημερωθείτε πλήρως για την υγεία του δέρματος του προσώπου σας. 

Το Observ 520 είναι μία συσκευή που μας βοηθά να διαγιγνώσκουμε με ακρίβεια τους διαφόρους τύπους δέρματος, καθώς και τα δερματικά προβλήματα κάθε ασθενούς είτε αυτά βρίσκονται στην επιφάνεια του δέρματος είτε κρύβονται στα βαθύτερα στρώματα του δερματικού ιστού. Καλύπτει τόσο κλινικά όσο και αισθητικά δερματολογικά θέματα. Η συγκεκριμένη τεχνολογία δερματικής απεικόνισης με τη μέθοδο του φθορισμού (fluorescence technology) αποκαλύπτει τα διάφορα προβλήματα που παρουσιάζει το δέρμα ή που έχει την προδιάθεση να παρουσιασει στο μέλλον με την μεγαλύτερη ακρίβεια και διαύγεια σε σχέση με τις παραδοσιακές τεχνολογίες.

Το σύστημα Observ 520 έχει τη δυνατότητα 6 διαφορετικών απεικονίσεων για την αξιολόγηση των δερματικών βλαβών του προσώπου ως εξής:

  1. Daylight mode
  2. Simulated Wood’s light mode
  3. True UV mode
  4. Parallel-polarization mode
  5. Cross-polarization mode
  6. Complexion analysis

Η διαδικασία είναι απλή, σύντομη και φυσικά ανώδυνη, αφού στην ουσία η συσκευή απλά φωτογραφίζει το πρόσωπό σας. Στη συνέχεια εξάγονται τα συμπεράσματα και λαμβάνετε εξατομικευμένη ενημέρωση.

 

 

 

 

 

*Ενημεώστε τον γιατρό για προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζετε πριν από κάθε αισθητική θεραπεία.
*Ο χρόνος και η ποιότητα των αποτελεσμάτων κάθε θεραπείας διαφέρουν σε κάθε άτομο.