Σύσφιξη & Εξάλειψη κυτταρίτιδας

Σύσφιξη & Εξάλειψη κυτταρίτιδας

 

Τι πιο δυνατό δίδυμο κατά της κυτταρίτιδας
Πραγματικά αποτελέσματα χωρίς κόπο και κόστος!

 

Αν ψάχνετε μία αναίματη και ξεκούραστη λύση στην κυτταρίτιδα και την τοπική δερματική χαλάρωση,
τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε τη συνδυαστική θεραπεία
Accent RF Unibody + Carboxy!

 

8 συνεδρίες συν άλλες 2 ΔΩΡΕΑΝ

 

Η κυτταρίτιδα και η χαλάρωση του δέρματος είναι αναπόφευκτες καταστάσεις καθώς μεταβάλλεται η ηλικία, το βάρος, οι ορμόνες, ο τρόπος ζωής, η διατροφή. Οφείλονται σε διάφορους παράγοντες, από κληρονομικούς, ορμονικούς έως και παθολογικούς. Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζουν η αυξομείωση του σωματικού βάρους, η καθιστική ζωή, το κάπνισμα, η απουσία άσκησης, η κακή διατροφή, το αλκοόλ, το στρες.

 

Το σύστημα Accent RF Unibody είναι μια μη παρεμβατική και εντελώς ακίνδυνη μέθοδος δερματικής σύσφιξης και σμίλευσης που χρησιμοποεί τη δύναμη των υπερήχων και της θερμότητας. Οι υπέρηχοι αυτοί, μέσω της κεφαλής Unibody που έρχεται σε επαφή με το δέρμα, διεσδύουν βαθιά στους ιστούς, αυξάνοντας τον μεταβολισμό στον υποδώριο ιστό. Έτσι, το δέρμα ξανααποκτά ομαλή όψη, γίνεται σφριγηλό και σμιλεμένο. Με τη συγκεκριμένη θεραπεία έχουμε άρτια αποτελέσματα στην όψη της επιφάνειας του δέρματος, “χτυπώντας” όμως στα βαθύτερα στρώματά του. 

 

Η CARBOXY THERAPY είναι η εισαγωγή διοξειδίου του άνθρακα στο δέρμα για θεραπευτικούς σκοπούς. Η χρήση του διοξειδίου του άνθρακα (CO2) προκαλεί τεχνητή έλλειψη οξυγόνου (Ο2) στους ιστούς με αποτέλεσμα  ο οργανισμός να αντιδρά με διαστολή των μικρών αγγείων. Το φαινόμενο αυτό οδηγεί σε αύξηση του οξυγόνου και άρα αύξηση του μεταβολισμού. Κάθε φορά που δίνουμε διοξείδιο του άνθρακα στον οργανισμό του δίνουμε το ερέθισμα να κινητοποιηθεί. Στέλνει άμεσα οξυγόνο στους ιστούς, κινητοποιεί τους μηχανισμούς καύσης, αιματώνει καλύτερα την περιοχή. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας μικρές ποσότητες CO2 εγχύονται κάτω από το δέρμα, ώστε να δημιουργηθεί αγγειοδιαστολή, άρα και αύξηση της ροής αίματος και αύξηση του Ο2 τοπικά, διέγερση της σύνθεσης κολλαγόνου, νεο-αγγειογέννεση και ενεργοποίηση της λιπόλυσης. Έτσι, σταδιακά επιτυγχάνεται ομαλοποίηση της πάσχουσας από κυτταρίτιδα περιοχής, αλλά και σύσφιξη! 

 

 

 

Για το πλήρες πακέτο 10 συνεδριών (κατά το ιατρικό πρωτόκολλο)
για σύσφιξη, σμίλευση και εξάλειψη κυτταρίτιδας
στις 8 συνεδρίες, έχετε άλλες 2 δώρο!

 

Η συβουλή του ειδικού: Για το διάστημα που διαρκεί η θεραπεία, καταναλώνετε πολλά υγρά και κάντε ήπια άσκηση, όπως περπάτημα, ώστε να ενισχύσετε το αποτέλεσμα.

 

*Ενημεώστε τον γιατρό για τυχόν προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζετε πριν από κάθε αισθητική θεραπεία.
*Ο χρόνος και η ποιότητα των αποτελεσμάτων κάθε θεραπείας διαφέρουν σε κάθε άτομο.