Τριπλή Θεραπεία Κυτταρίτιδας: 8+2 Δώρο

Τριπλή Θεραπεία Κυτταρίτιδας: 8+2 Δώρο

 

Σύσφιξη & Εξάλειψη κυτταρίτιδας

Ο πιο ισχυρός συνδυασμός κατά της κυτταρίτιδας
Πραγματικά αποτελέσματα χωρίς κόπο!

 

Αν ψάχνετε μία αναίματη και ξεκούραστη λύση στην κυτταρίτιδα και την τοπική δερματική χαλάρωση,
τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε τη συνδυαστική μας θεραπεία με:
Ραδιοσυχνότητες RF + Carboxy + Υπέρηχους Cavitation!

 

Στις 8 συνεδρίες έχετε άλλες 2 εντελώς ΔΩΡΕΑΝ
για ένα ολοκληρωμένο θεραπευτικό πρωτόκολλο

 

Λίγα λόγια για κάθε στάδιο της θεραπείας:

Το σύστημα Ραδιοσυχνοτήτων RF είναι μια μη παρεμβατική και εντελώς ακίνδυνη μέθοδος δερματικής σύσφιξης και σμίλευσης που χρησιμοποεί τη δύναμη των υπερήχων και της θερμότητας. Οι υπέρηχοι αυτοί, μέσω της κεφαλής που έρχεται σε επαφή με το δέρμα, διεσδύουν βαθιά στους ιστούς, αυξάνοντας τον μεταβολισμό στον υποδώριο ιστό. Έτσι, το δέρμα ξανααποκτά ομαλή όψη, γίνεται σφριγηλό και σμιλεμένο. Με τη συγκεκριμένη θεραπεία έχουμε άρτια αποτελέσματα στην όψη της επιφάνειας του δέρματος, “χτυπώντας” όμως στα βαθύτερα στρώματά του. 

 

Η CARBOXY THERAPY είναι η εισαγωγή διοξειδίου του άνθρακα στο δέρμα για θεραπευτικούς σκοπούς. Η χρήση του διοξειδίου του άνθρακα (CO2) προκαλεί τεχνητή έλλειψη οξυγόνου (Ο2) στους ιστούς με αποτέλεσμα  ο οργανισμός να αντιδρά με διαστολή των μικρών αγγείων. Το φαινόμενο αυτό οδηγεί σε αύξηση του οξυγόνου και άρα αύξηση του μεταβολισμού. Κάθε φορά που δίνουμε διοξείδιο του άνθρακα στον οργανισμό του δίνουμε το ερέθισμα να κινητοποιηθεί. Στέλνει άμεσα οξυγόνο στους ιστούς, κινητοποιεί τους μηχανισμούς καύσης, αιματώνει καλύτερα την περιοχή. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας μικρές ποσότητες CO2 εγχύονται κάτω από το δέρμα, ώστε να δημιουργηθεί αγγειοδιαστολή, άρα και αύξηση της ροής αίματος και αύξηση του Ο2 τοπικά, διέγερση της σύνθεσης κολλαγόνου, νεο-αγγειογέννεση και ενεργοποίηση της λιπόλυσης. Έτσι, σταδιακά επιτυγχάνεται ομαλοποίηση της πάσχουσας από κυτταρίτιδα περιοχής, αλλά και σύσφιξη! 

 

Η θεραπεία Cavitation χρησιμοποιεί μια ειδική ιατρική πλατφόρμα τελευταίας τεχνολογίας που παράγει υπερήχους ικανούς να υγροποιούν το παγιδευμένο στο δέρμα λίπος, το οποίο και απομακρύνεται στην συνέχεια με το λεμφικό σύστημα και αποβάλλεται σταδιακά από το σώμα. Το φαινόμενο αυτό είναι γνωστό ως σπηλαίωση και αναφέρεται σε μη αναστρέψιμη καταστροφή των λιποκυττάρων και ρευστοποίηση του λίπους με την ενέργεια ειδικών υπερήχων. Το πλεονέκτημα του Cavitation είναι η δυνατότητα τρισδιάστατης στόχευσης και αποτελεσματικής διάχυσης της ενέργειας με τρόπο αποτελεσματικό, ασφαλή και απόλυτα ανώδυνο και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Δεν θεωρείται τυχαία ως μέθοδος αναίμακτης λιποαναρρόφησης.

 

Για το πλήρες πακέτο 10 συνεδριών (κατά το ιατρικό πρωτόκολλο)
για σύσφιξη, σμίλευση και εξάλειψη κυτταρίτιδας
στις 8 συνεδρίες, έχετε άλλες 2 δώρο!

 

Η συβουλή του ειδικού: Για το διάστημα που διαρκεί η θεραπεία, καταναλώνετε πολλά υγρά και κάντε ήπια άσκηση, όπως περπάτημα, ώστε να ενισχύσετε το αποτέλεσμα.

 

*Ενημεώστε τον γιατρό για τυχόν προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζετε πριν από κάθε αισθητική θεραπεία.
*Ο χρόνος και η ποιότητα των αποτελεσμάτων κάθε θεραπείας διαφέρουν σε κάθε άτομο.