Σύσφιξη σώματος & Εξάλειψη κυτταρίτιδας: 50€

Σύσφιξη σώματος & Εξάλειψη κυτταρίτιδας: 50€

 

Τώρα μπορείτε να επιτύχετε τη σμίλευση που αναζητούσατε!

Ένας θεραπευτικός συνδυασμός που δρα εγγυημένα κατά της κυτταρίτιδας
Πραγματικά αποτελέσματα χωρίς κόπο!

 

Αποκλειστικά για τον Σεπτέμβριο στα 50€ ανά συνεδρία
(από την αρχική τιμή των 80€)

 

Αν ψάχνετε μία αναίματη και ξεκούραστη λύση στην κυτταρίτιδα και την τοπική δερματική χαλάρωση,
τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε τη συνδυαστική μας θεραπεία με:
Ραδιοσυχνότητες RF & Carboxy!

 

 

Λίγα λόγια για κάθε στάδιο της θεραπείας:

Το σύστημα Ραδιοσυχνοτήτων RF είναι μια μη παρεμβατική και εντελώς ακίνδυνη μέθοδος δερματικής σύσφιξης και σμίλευσης που χρησιμοποεί τη δύναμη των υπερήχων και της θερμότητας. Οι υπέρηχοι αυτοί, μέσω της κεφαλής που έρχεται σε επαφή με το δέρμα, διεσδύουν βαθιά στους ιστούς, αυξάνοντας τον μεταβολισμό στον υποδώριο ιστό. Έτσι, το δέρμα ξανααποκτά ομαλή όψη, γίνεται σφριγηλό και σμιλεμένο. Με τη συγκεκριμένη θεραπεία έχουμε άρτια αποτελέσματα στην όψη της επιφάνειας του δέρματος, “χτυπώντας” όμως στα βαθύτερα στρώματά του. 

 

Η CARBOXY THERAPY είναι η εισαγωγή διοξειδίου του άνθρακα στο δέρμα για θεραπευτικούς σκοπούς. Η χρήση του διοξειδίου του άνθρακα (CO2) προκαλεί τεχνητή έλλειψη οξυγόνου (Ο2) στους ιστούς με αποτέλεσμα  ο οργανισμός να αντιδρά με διαστολή των μικρών αγγείων. Το φαινόμενο αυτό οδηγεί σε αύξηση του οξυγόνου και άρα αύξηση του μεταβολισμού. Κάθε φορά που δίνουμε διοξείδιο του άνθρακα στον οργανισμό του δίνουμε το ερέθισμα να κινητοποιηθεί. Στέλνει άμεσα οξυγόνο στους ιστούς, κινητοποιεί τους μηχανισμούς καύσης, αιματώνει καλύτερα την περιοχή. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας μικρές ποσότητες CO2 εγχύονται κάτω από το δέρμα, ώστε να δημιουργηθεί αγγειοδιαστολή, άρα και αύξηση της ροής αίματος και αύξηση του Ο2 τοπικά, διέγερση της σύνθεσης κολλαγόνου, νεο-αγγειογέννεση και ενεργοποίηση της λιπόλυσης. Έτσι, σταδιακά επιτυγχάνεται ομαλοποίηση της πάσχουσας από κυτταρίτιδα περιοχής, αλλά και σύσφιξη! 

 

Η συβουλή του ειδικού: Για το διάστημα που διαρκεί η θεραπεία, καταναλώνετε πολλά υγρά και κάνετε ήπια άσκηση, όπως περπάτημα, ώστε να ενισχύσετε το αποτέλεσμα.

 

 

 

*Ενημεώστε τον γιατρό για τυχόν προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζετε πριν από κάθε αισθητική θεραπεία.
*Ο χρόνος και η ποιότητα των αποτελεσμάτων κάθε θεραπείας διαφέρουν σε κάθε άτομο.