Βαθιά ενυδάτωση, η πολύτιμη θεραπεία του καλοκαιριού

Βαθιά ενυδάτωση, η πολύτιμη θεραπεία του καλοκαιριού

συνδυαστική θεραπεία
δύο σταδίων
ΤΩΡΑ στα 70€

 

Η αύξηση της θερμοκρασίας σε συνδυασμό με την αλλαγή των καιρικών συνθηκών, καθώς μπήκαμε στο καλοκαίρι, επηρεάζουν αναπόφευκτα το δέρμα του προσώπου. Η εποχή αυτή επιβάλει σωστή καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας με καθαρισμό, ενυδάτωση και αντιηλιακή προστασία. Η πραγματική, ωστόσο, φροντίδα του δέρματος ξεκινά από τα βαθύτερα στρώματα στα οποία δεν μπορεί να φτάσει κανένα προϊόν, αλλά επενεργεί μονάχα ο κατάλληλος δερματολογικός εξοπλισμός.

 

Η συνδυαστική διπλή θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης που προσφέρουμε συνιστά ένα εξειδικευμένο πρωτόκολλο του δερματολογικού μας κέντρου, που αποτελείται από υδροαπολέπιση και εισχώρηση πολυβιταμινών μέσω υπερήχων. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό, καθώς το δέρμα ανανεώνεται και ακτινοβολεί υγεία και ζωντάνια, ενώ παραμένει βαθιά ενυδατωμένο για καιρό. Η αίσθηση της θεραπείας είναι ευχάριστη και χαλαρωτική, δεν χρησιμοποιούνται βελόνες ή αναισθησία, ενώ μπορείτε απευθείας να συνεχίσετε τις δραστηριότητές σας.

 

Τα συστήματα που εφαρμόζουμε έχουν έγκριση από τον FDA και χρησιμοποιούνται καθημερινά, ακίνδυνα και με μεγάλη επιτυχία σε χιλιάδες ασθενείς ανά τον κόσμο. Επιλέξτε τη συνδυαστική διπλή θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης και επωφεληθείτε από τη νέα τιμή στα 70€!