Καθαρισμός προσώπου: 30€ (από 50€)

Καθαρισμός προσώπου: 30€ (από 50€)

 

Ο καθημερινός καθαρισμός του προσώπου δεν αρκεί!


Στο πρόσωπο συγκεντρώνονται υπολείματα μακιγιάζ, ρύποι, λιπαρότητα, μικροοργανισμοί, νεκρά κύτταρα τα οποία με τον καιρό φράσσουν τους πόρους και ταλαιπωρούν την επιδερμίδα. Έτσι, είναι αναγκαίος ο βαθύτερος δερματολογικός καθαρισμός που βελτιώνει γρήγορα και εντυπωσιακά την εμφάνιση και την υφή της επιδερμίδας σας, με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας θεραπευτική συνεδρία.

 

Σε κάθε συνεδρία Jet-M που εφαρμόζουμε στην Κλινική μας το δέρμα «καθαρίζει», αφού ψεκάζεται υπό ελαφρά πίεση με φυσιολογικό ορό και αέρα, τα οποία απελευθερώνονται με υπερηχητική ταχύτητα. Αυτή η θεραπεία αποφράσσει τους πόρους και αφαιρεί οτιδήποτε έχει επικαθήσει για χρόνια στην επιδερμίδα. Επιπλέον, σε κάθε θεραπευτική συνεδρία η μικροκυκλοφορία βελτιώνεται. Η επιδερμίδα σας θα δείχνει πιο δροσερή, απαλή και νεανική, ενώ θα είναι απαλλαγμένη από σμήγμα και μαύρα στίγματα. 

 

Για όλο τον Μάιο η θεραπεία Jet-M για βαθύ καθαρισμό σε συνδυασμό με μάσκα προσώπου σας προσφέρεται μόλις στα 30€ (από 50€) με δυνατότητα για πακέτο των 6 συνεδριών (ιδανικά κάθε 10 ημέρες για άψογο αποτέλεσμα).

 

 

 

*Ενημεώστε τον γιατρό για προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζετε πριν από κάθε αισθητική θεραπεία.
*Ο χρόνος και η ποιότητα των αποτελεσμάτων κάθε θεραπείας διαφέρουν σε κάθε άτομο.
*Ενδεδειγμένος αριθμός συνεδριών: 6