Νέες προσφορές: Φεβρουάριος 2020

Νέες προσφορές: Φεβρουάριος 2020

 

Οι πιο δημοφιλείς υπηρεσίες της εποχής στις πιο συμφέρουσες τιμές,
από την Δερματολογική Κλινική Ι. Χιώτης!

 

1. LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ: Την έχουν εμπιστευθεί εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως! Η αποτρίχωση με Laser Alexandrite προηγμένης τεχνολογίας είναι η μόνιμη μέθοδος για απαλλαγή από την τριχοφυΐα άμεσα, χωρίς πόνο και ερεθισμό. Για τον Φεβρουάριο επωφεληθείτε από τα εκπτωτικά πακέτα μας: ΠΟΔΙΑ – ΜΠΙΚΙΝΙ στα 150€ μόνο (από 200€) και ΧΕΡΙΑ – ΜΑΣΧΑΛΕΣ στα 100€ μόνο (από 120€) ΜΑΖΙ με την επαναληπτική συνεδρία! 

 

2. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: Η υπηρεσία που έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς! Βαθύς καθαρισμός προσώπου JetPeel με την δύναμη του οξυγόνου για απολέπιση, απομάκρυνση του σμήγματος και ενυδάτωση • Foto Mask για LED Φωτοθεραπεία με αναγεννητική/αντιγηραντική δύναμη ή/και επουλωτική/αντιβακτηριδιακή δράση • Μάσκα αμινοξέων για θρέψη και λάμψη! Μία πλήρης θεραπεία προσώπου κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας, για όλο τον Φεβρουάριο στα 40€ μόνο (από 60€)! 

 

3. ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ – ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ – ΧΑΛΑΡΩΣΗ: Η λιπογλυπτική σώματος δεν είναι πλέον μύθος! Η προηγμένη τεχνολογία του Accent Prime laser λειτουργεί δραστικά ενάντια στην χαλάρωση, τις δερματικές ατέλειες, την κυτταρίτιδα, το επιπλέον πάχος, το περιττό λίπος! Με σύνθημα «If you can pinch it, we can shrink it!» η εταιρεία Alma Lasers μας συστήνει την κορυφαία μη παρεμβατική, ανώδυνη και ακίνδυνη μέθοδο σύσφιξης σώματος και προσώπου! Για όλο τον Φεβρουάριο η θεραπεία Accent Prime για το σώμα συνεχίζει να προσφέρεται μόλις στα 80€ (από 100€) ανά συνεδρία, σε συνδυασμό με την Unibody για καλύτερα αποτελέσματα! (Ενδεδειγμένος αριθμός συνεδριών: 6 / Η τιμή εξακολουθεί να ισχύει για όλες τις συνεδρίες, εφόσον ξεκινήσετε από αυτόν τον μήνα.)

 

4. ΠΡΟΓΟΥΛΙ (ΔΙΠΛΟΣΑΓΟΝΟ): Η συσσώρευση λίπους στο πηγούνι, γνωστή ως διπλοσάγονο ή κοινώς προγούλι, απασχολεί πλήθος ανθρώπων κάθε ηλικίας, καθώς αλλοιώνει την όψη του προσώπου. Το διπλοσάγονο οφείλεται στην κληρονομικότητα, το γήρας, τις ορμόνες, την αύξηση βάρους. Ωστόσο, είναι αντιμετωπίσιμο και μάλιστα ριζικά και ανώδυνα! Ξεκινήστε άμεσα τις Accent Prime laser συνεδρίες σας και απαλλαγείτε χωρίς να πονέσετε από το επιπλέον λίπος στο πηγούνι αποκτώντας ξανά σφιχτό δέρμα και όμορφα σχηματισμένο πρόσωπο με 70€ (από 100€) ανά συνεδρία! (Η τιμή ισχύει x6 συνεδρίες.)

 

5. ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ με μεσοθεραπεία: Η ενεσιμη μεσοθεραπεία βιταμινών είναι μια θεραπεία ενυδάτωσης, λάμψης και επαναφοράς της ελαστικότητας και της νεανικότητας της επιδερμίδας μέσω ανεπαίσθητων μικρο-ενέσεων που ωθούν τον οργανισμό να παράξει κολλαγόνο και ινώδη ιστό, καθώς εγχέονται βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ. Πρόκειται για μια πρωτοπορία της δερματολογικής αισθητικής που δεν θα σας απογοητεύσει! Για τον Φεβρουάριο στην Κλινική Ι. Χιώτης σας προσφέρουμε την ενέσιμη μεσοθεραπεία βιταμινών στα 80€ (από 120€)! 

 

6. ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ με εφέ lifting: Είναι η επιτομή της ανόρθωσης και σύσφιξης του προσώπου με αποτέλεσμα lifting, χωρίς όμως το επίπονο χειρουργείο! Πρόκειται για Laser lifting που αντιστρέφει τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπο, αλλά και σε άλλα σημεία, πχ λαιμός, και ακούει στο όνομα ClearLift. Τεχνολογία που επαναφέρει το δέρμα στην νεανική του ηλικία, πηγαίνοντας κυρολεκτικά ενάντια στους νόμους της φύσης! Για τον Φεβρουάριο έχετε την συγκεκριμένη υπηρεσία στα 100€ ανά περιοχή (από 150€).

 

7. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ με κλασματική θεραπεία: Η θεραπεία με Erbium Laser χάρη στην επίδρασή της στα πολύ βαθιά στρώματα της επιδερμίδας επιφέρει βελτίωση της υφής του δέρματος και αντιμετωπίζει δερματικές αλλοιώσεις, διεσταλμένους πόρους, ουλές ακμής, λεπτές γραμμές, ρυτίδες και επιδερμικό μέλασμα. Θεαματική και άμεση αλλαγή στο πρόσωπό σας, χωρίς ανάγκη αποθεραπείας! Αλλάξτε όψη και διάθεση στην Κλινική Ι. Χιώτης με κόστος 100€  (από 150€) για όλο τον Φεβρουάριο.

 

Για πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να μας καλείτε καθημερινά στο 2241074502.

*Ενημεώστε τον γιατρό για τυχόν προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζετε πριν από κάθε αισθητική θεραπεία.
*Ο χρόνος και η ποιότητα των αποτελεσμάτων κάθε θεραπείας διαφέρουν σε κάθε άτομο.
*Οι τιμές Ιανουαρίου θα ισχύουν και στις επόμενες ίδιες συνεδρίες σας, εφόσον αρχίσετε αυτόν τον μήνα.