Όλες οι προσφορές: Ιανουάριος 2020

Όλες οι προσφορές: Ιανουάριος 2020

Προνομιακές τιμές σε αγαπημένες υπηρεσίες από την Δερματολογική Κλινική Ι. Χιώτης!

1. ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ: Τώρα είναι η ευκαιρία σου για μεταξένιο δέρμα χωρίς ανεπιθύμητη τριχοφυΐα! Αυτόν τον Ιανουάριο απολαμβάνεις αποτρίχωση σε όλο το σώμα με Laser Alexandrite προηγμένης τεχνολογίας για άμεσα αποτελέσματα, χωρίς πόνο και ερεθισμό στα 200€ μόνο μαζί με την επαναληπτική συνεδρία!

2. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: Το απόλυτο πακέτο περιποίησης προσώπου σε περιμένει στην Κλινική Ι. Χιώτης! Καθαρισμός προσώπου JetPeel με την δύναμη του οξυγόνου για απολέπιση, απομάκρυνση του σμήγματος και ενυδάτωση • Foto Mask για LED Φωτοθεραπεία με αναγεννητική/αντιγηραντική δύναμη ή/και επουλωτική/αντιβακτηριδιακή δράση • Μάσκα αμινοξέων για θρέψη και λάμψη! Μία πλήρης θεραπεία προσώπου κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας, για όλο τον Ιανουάριο στα 40€ μόνο! 

3. ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ – ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ – ΧΑΛΑΡΩΣΗ: Η σύγχρονη επιστήμη στον τομέα της λιπογλυπτικής σώματος μιλά μόνο με ορατά αποτελέσματα! Η προηγμένη τεχνολογία του Accent Prime laser λειτουργεί δραστικά ενάντια στην χαλάρωση, τις δερματικές ατέλειες, την κυτταρίτιδα, το επιπλέον πάχος, το περιττό λίπος! Με σύνθημα «If you can pinch it, we can shrink it!» η εταιρεία Alma Lasers μας συστήνει την κορυφαία μη παρεμβατική, ανώδυνη και ακίνδυνη μέθοδο σύσφιξης σώματος και προσώπου! Για όλο τον Ιανουάριο η θεραπεία Accent Prime για το σώμα προσφέρεται στα 80€ ανά συνεδρία! (Ενδεδειγμένος αριθμός συνεδριών: 6 / Η τιμή εξακολουθεί να ισχύει για όλες τις συνεδρίες, εφόσον ξεκινήσετε από αυτόν τον μήνα.)

4. ΠΡΟΓΟΥΛΙ (ΔΙΠΛΟΣΑΓΟΝΟ): Η συσσώρευση λίπους στο πηγούνι, γνωστή ως διπλοσάγονο ή κοινώς προγούλι, απασχολεί πλήθος ανθρώπων κάθε ηλικίας καθώς μεταβάλει αρνητικά την όψη του προσώπου. Αιτίες του μπορεί να είναι η κληρονομικότητα, το γήρας, οι ορμόνες, η αύξηση βάρους, ωστόσο είναι αντιμετωπίσιμο και μάλιστα ριζικά και ανώδυνα! Ξεκινήστε αυτόν τον Ιανουάριο τις Accent Prime laser συνεδρίες σας και απαλλαγείτε από το επιπλέον λίπος στο πηγούνι αποκτώντας ξανά σφιχτό δέρμα και όμορφα σχηματισμένο πρόσωπο με 70€ ανά συνεδρία! (Η τιμή ισχύει x6 συνεδρίες.)

5. ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ: Η ενεσιμη μεσοθεραπεία βιταμινών είναι μια θεραπεία ενυδάτωσης, λάμψης και επαναφοράς της ελαστικότητας και της νεανικότητας της επιδερμίδας μέσω ανεπαίσθητων μικρο-ενέσεων που ωθούν τον οργανισμό να παράξει κολλαγόνο και ινώδη ιστό, καθώς εγχύονται βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ. Πρόκειται για μια πρωτοπορία της δερματολογικής αισθητικής που δεν θα σας απογοητεύσει! Για όλο τον Ιανουάριο στην Κλινική Ι. Χιώτης έχετε την ενέσιμη μεσοθεραπεία βιταμινών στα 80€! 

6. ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ: Η συνδυαστική θεραπεία Laser ND Yag και Carboxy είναι ο σύμμαχός σας στην μάχη με το χρόνο! Laser και Μεσοθεραπεία μαζί υπόσχονται να σας χαρίσουν νεότερη και πιο λαμπερή επιδερμίδα! Laser ND Yag: Ως laser είναι μη επεμβατική θεραπεία που προσφέρει άμεση σύσφιξη στο πρόσωπο «ξυπνώντας» το υπάρχον κολλαγόνο και βοηθώντας στην σταδιακή παραγωγή νέου. Επιπλέον, επενεργεί θεραπευτικά σε αγγειακές, μελαχρωματικές και κάθε είδους δερματικές βλάβες. Carboxy: Πρόκειται για υποδόρια χορήγηση διοξειδίου του άνθρακα (που είναι φυσικό συστατικό του οργανισμού), η οποία ως αποτέλεσμα αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, βελτιώνει την κυκλοφορία για απαλλαγή από λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενεργοποιεί το κολλαγόνο και καταστρέφει το συσσωρευμένο τοπικό λίπος. Η συνδυαστική θεραπεία ND Yag Laser & Carboxy σας προσφέρεται στα 100€ αυτόν τον Ιανουάριο!

7. ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ: Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να υπάρξει αντιγηραντική τεχνική που θα χρησιμοποιεί συστατικά του ίδιου του οργανισμού σας προκειμένου να παραχθούν νέα υγιή κύτταρα; Αυτή είναι λοιπόν η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP που αξιοποιεί αιμοπετάλια του δικού σας αίματος, κατόπιν αιμοληψίας από τον γιατρό, και στη συνέχεια μέσω μιας διαδικασίας ενεργοποίησής τους απελευθερώνουν μια πληθώρα αυξητικών παραγόντων που εγχύονται κάτω από το δέρμα με μεσοθεραπεία για να αυξήσουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Έτσι, επιτυγχάνεται αναγέννηση και αναδόμηση του δέρματος, ελαστικότητα, σφριγηλότητα, καλύτερη οξυγόνωση και βαθιά ενυδάτωση. Στα πλεονεκτήματα αυτής της θεραπείας είναι η μεγαλύτερη διάρκεια λόγω της αυτόλογης δράσης και η γρήγορη επούλωση! Για αυτό τον Ιανουάριο η προσφορά μας για PRP προσώπου είναι στα 150€. 

8. ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ: Είναι η επιτομή της ανόρθωσης του προσώπου με αποτέλεσμα lifting, χωρίς όμως το επίπονο χειρουργείο! Ο συνδυασμός των κλασματικών θεραπειών Fractional RF και Erbium Laser χάρη στην επίδρασή του στα πολύ βαθιά στρώματα της επιδερμίδας επιφέρει σύσφιξη, βελτίωση της υφής του δέρματος και αντιμετωπίζει διεσταλμένους πόρους και ουλές. Θεαματική και άμεση αλλαγή στο πρόσωπό σας, χωρίς ανάγκη αποθεραπείας! Αλλάξτε όψη και διάθεση στην Κλινική Ι. Χιώτης με κόστος 150€ για όλο τον Ιανουάριο. 

Για πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να μας καλείτε καθημερινά στο 2241074502.

*Ενημεώστε τον γιατρό για τυχόν προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζετε πριν από κάθε αισθητική θεραπεία.
*Ο χρόνος και η ποιότητα των αποτελεσμάτων κάθε θεραπείας διαφέρουν σε κάθε άτομο.
*Οι τιμές Ιανουαρίου θα ισχύουν και στις επόμενες ίδιες συνεδρίες σας, εφόσον αρχίσετε αυτόν τον μήνα. (πχ Για full body laser αποτρίχωση, η τιμή θα συνεχίσει να είναι 200 ευρώ και τους επόμενους μήνες.)