Θεραπεία κυτταρίτιδας: 50€ (από 70€)

Θεραπεία κυτταρίτιδας: 50€ (από 70€)

 

Πού οφείλεται η περιβόητη “όψη φλοιού πορτοκαλιού”

 

Η κυτταρίτιδα είναι η εναπόθεση νερού και λίπους ανάμεσα στο δέρμα και τον υποδόριο ιστό. Αν ο οργανισμός δεν αποβάλλει κανονικά τα απορρίμματά του, τότε λόγω κακής τοπικής αιμάτωσης, αντί να καίει το λίπος, το ωθεί στα λιποκύτταρα. Έτσι, δημιουργούνται όγκοι λίπους και νερού σε διάφορα σημεία του ιστού. Το δέρμα παύει να είναι ελαστικό και σε ορισμένα σημεία μοιάζει με φλούδα πορτοκαλιού. Η κυτταρίτιδα οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, από κληρονομικούς, ορμονικούς έως και παθολογικούς. Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζουν η αυξομείωση του σωματικού βάρους, η καθιστική ζωή, το κάπνισμα,η απουσία άσκησης, η κακή διατροφή, το αλκοόλ, το στρες.

 

Αν ψάχνετε μία αναίματη και ανώδυνη λύση στην κυτταρίτιδα, τότε είστε στην σωστή σελίδα!

 

Το σύστημα Accent RF είναι μια μη παρεμβατική και εντελώς ανώδυνη μέθοδος λιποδιάλυσης. Οι υπέρηχοι διεσδύουν βαθιά στους ιστούς, ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το δέρμα ξαναγίνεται ελαστικό, σφριγηλό και νεανικό, αφού παύει η εναπόθεση λίπους σους ιστούς. Η συγκεκριμένη θεραπεία έχει άρτια αποτελέσματα όταν συνοδεύεται από αλλαγή στις διατροφικές συνήθειες και άσκηση για αύξηση του μεταβολισμού. 

 

Για όλο τον Μάιο η θεραπεία Accent RF κατά της κυτταρίτιδας σας προσφέρεται μόλις στα 50€ (από 70€) ανά συνεδρία για κάθε περιοχή με δυνατότητα για πακέτο των 6 συνεδριών

 

 

 

*Ενημεώστε τον γιατρό για προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζετε πριν από κάθε αισθητική θεραπεία.
*Ο χρόνος και η ποιότητα των αποτελεσμάτων κάθε θεραπείας διαφέρουν σε κάθε άτομο.
*Ενδεδειγμένος αριθμός συνεδριών: 6